back to top

ODJELJENJE PARTIZANA ZA AEK: Stranci u napadu! Promjene na golu i u obrani?

Nogometaši Partizana sutra od 21 sat na svom stadionu igraju uzvratnu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Europe protiv ciparskog AEK-a iz Larnake.

Crno-beli će morati da jure zaostatak od jednog gola iz prvog meča (1-2), a na Kipru su se primetile mnoge rupe u timu, pa ostaje nekoliko dilema oko sastava pred revanš.

Prije svega, obrambena linija bi mogla doživjeti remont. Kako sada stvari stoje, Svetozar Marković, ovoljetno pojačanje Olympiakosa, vjerojatno će se vratiti u početnih 11 umjesto Siniše Saničanina.

Ostaje dilema hoće li na poziciji desnog beka ostati Filipović, koji je kiksao kod pogotka AEK-a u prvom susretu, ili će priliku dobiti Marko Živković, prvenstveno zbog ofenzivnijeg dijela. Čini se da je to najveća dilema Ilije Stolice.

Nakon dugo vremena, od travnja, na gol bi se mogao vratiti Aleksandar Popović, koji je prošle sezone briljirao u Ligi konferencija, ali je u međuvremenu izgubio mjesto od Nemanje Stevanovića.

Uvredljiviji dio trebao bi izgledati više-manje isto. Veznu liniju držat će prekaljeni Ljubomir Fejsa, a s njim će strani nogometaši jurišati prema golu AEK-a.

Potencijalni sastav Partizana za revanš protiv AEK-a:

Popović – Filipović (Živković), Marković, Vujačić, Urošević – Fejsa – Andrade, Natho, Menig, Dijabate – Ricardo.


www.sportskacentrala.com