back to top

Trivunović pronašao novi posao i poručio: Na meni je da pokušam donijeti novu energiju

Novi trener Rudar Prijedora od ponedjeljka je Vule Trivunović, nekadašnji strateg, između ostalog, banjalučkog Borca i kiparskog Ethnikos. 

Trivunović je u kratkom razgovoru za MONDO potvrdio da je njegov cilj osvajanje titule na kraju sezone, ali nije želio toliko daleko da gleda unaprijed, već da se prvo što bolje upozna sa igračima i fokusira na narednu utakmicu.

To je generalno cilj koji je klub postavio ljetos, a to me je i privuklo u prijedorski klub. Neće nam biti lako, imamo odlične protivnike i druge pretendente na titulu i sigurno nismo jedini koji ćemo da se pitamo. Daleko je maj, ali neću da gledam tako daleko, već da se koncentrišemo uvijek na sljedeću utakmicu, kazao je Trivunović, pa dodao:

Hvala Rudaru što su mene izabrali, znam da je bilo još potencijalnih kandidata. Na meni je da pokušam da donesem novu energiju i malo ‘probudim‘ igrače.

Podsjetimo, Trivunović kao trener posjeduje UEFA-pro licencu, a na klupi Rudara je naslijedio Bojana Krulja, koji je podnio ostavku na svoju funkciju iz porodičnih razloga. 


sport1.oslobodjenje.ba