Ucjenjuje li mladi fudbaler klub? Desni bek Širokog Brijega odbio doći na pripreme

Široki Brijeg, kojem je u sklopu saradnje s Hajdukom odnedavna na klupi Marijan Budimir, objavio je popis igrača za središnji dio ljetnih priprema koji će biti odrađen na Kupresu.

Na popisu putnika svega je jedno iznenađenje, a to je izostanak Morisa Valinčića, desnog beka koji se, prema vijestima iz kluba, odbio pojaviti na prozivci jer želi pod svaku cijenu otići iz kluba, piše 24sata.hr.

Valinčić je 20-godišnjak koji je u igrao za mlađe uzraste Rijeke i Dinama, a na Pecaru je stigao iz opuzenskog Neretvanca. Riječanin je u protekloj sezoni za Široki odigrao 28 utakmica. Kako su Hajduk i Široki odnedavna uspostavili saradnju, a Hajduk je u potrazi za desnim bekom nakon odlaska Lovrencsicsa i ozljede Mikanovića, pojavile su se neslužbene informacije kako će se Valinčić gotovo sigurno preseliti na Poljud.

No za sada nema vijesti da se nešto događa u tom smjeru, štoviše, u cijelu priču se navodno uključila i Rijeka i nije nemoguće da će Valinčić na koncu karijeru nastaviti u klubu iz kojeg je i krenuo u profesionalni nogomet i mlađe reprezentativne selekcije hrvatske reprezentacije.


sport1.oslobodjenje.ba