Zrinjski predstavio novog trenera: Čast je biti na čelu kluba koji je najbolji u Bosni i Hercegovini

Krunoslav Rendulić novi je trener HŠK Zrinjski. Nakon što je mostarski klub jutros potvrdio odlazak Sergeja Jakirovića u Rijeku, pod Bijelim Brijegom brzo su pronašli novo rješenje i na klupu doveli još jednog stručnjaka. Na press konfereciju od 16 sati pred medije su izašli predsjednik kluba Denis Lasić, dopredsjednik Danko Šulenta te Krunoslav Rendulić, prenosi hercegovina.info

– Nadam se da ćemo s novim trenerom nastaviti stazama uspjeha. Ambicije kluba su uvijek na najvišoj razini, a tako će biti i ovaj put. Jasensju polusezonu smo završili na prvom mjestu, u igri smo za Kup BiH. Želimo napraviti iskorak, osvojiti dvostruku krunu, a uvijek težimo i iskoraku u Evropi koliko to bude moguće. Našem novom treneru želimo puno uspjeha, zdravlja, sportske sreće koja je potrebna svima nama, rekao je Lasić.

Danko Šulenta pred Rendulića je ppostavio visoke ciljeve.

– Iznimno mi je zadovoljstvo što smo uspjeli dovesti trenera koji ima ‘‘ime i prezime‘‘, koji ima prepoznatljiv stil rada, koji po svemu odgovara načinu kako HŠK Zrinjski igra i kako zastupa interese ovog grada i ove regije. Kruno je poznat kao veliki borac, kao iskren i pošten čovjek i to je ono što nama treba. Imamo dobru ekipu, odličnu poziciju, prvi smo, u Kupu smo živi i aktivni, Kup nismo dugo osvojili. Kruno odmah mora znati da je naša ambicija dvostruka kruna, rekao je Šulenta.

– To se slaže s tvojim imenom, Kruno i kruna, dodao je Šulenta uz smijeh.

– Idemo jako kako smo i do sada išli. HŠK Zrinjski je osvojio sedam naslova prvaka, a ovo je prilika Kruni da osvoji svoju prvu trenersku krunu. Imamo pravu osobu na pravom mjestu, zaključio je Šulenta.

– Zahvaljujem se čelnim ljudima kluba na ukazanom povjerenju. Iznimna je čast biti trener kluba koji ima 120 godina i koji je organizacijski najbolji u BiH. Ambicije su visoke i da nije tako vjerovatno ni ja ne bih bio tu. Svi zajedno ćemo maksimalno dati sebe da nastavimo stazama koje su već utabane. Cilj je dvostruka kruna, rekao je Rendulić.  

U karijeri je Rendulić vodio Istru, Šibenik i Goricu, a u reprezentaciji Irana bio je pomoćnik Draganu Skočiću.


sport1.oslobodjenje.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo...

Podijelite ga s prijateljima!