back to top

IGRAJ ZA KATAR – 5. KOLO! Pridružite se natjecanju na vrijeme i osvojite ulaznicu za Svjetsko prvenstvo

Novi je mjesec i nova prilika! Spakirajte samo lagane stvari u kofer, pripremite dlanove i naoštrite glasnice jer studeni je rezerviran za Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Vremena za pripremu za globalni spektakl ima dovoljno, a odlična vijest je da već sada možete rezervirati svoje mjesto u avionu koji vas vodi direktno u Katar!

Još jedna runda najluđe utrke do sada službeno je gotova. Meridian je za ovaj događaj “preskočio” četiri putnika, a peti krug počinje danas, kada će se nakon 30 dana borbe znati ime još jednog putnika.

PAŽNJA!!! PAŽNJA!!! PAŽNJA!!! – IGRAJ ZA KATAR – OSVOJI KARTU!

Podsjećamo, domaća kladionica prva je na ovim prostorima odlučila nagraditi svoje korisnike i odvesti ih u Katar da direktno s tribina bodre Eaglese i Pixiese i tako budu dio najvećeg nogometnog događaja na svijetu!

Ove godine u Kataru ćemo gledati pravu revoluciju, a da stvar bude zanimljivija – i vi imate priliku naći se u ovoj dalekoj zemlji i uživo pratiti reprezentaciju Srbije, ali i brojne druge nogometne zvijezde.

Sigurni smo da ste već dobro upoznati s fantastičnom konkurencijom IGRAJ ZA KATARa ako se još uvijek niste okušali u zanimljivim dnevnim izazovima, savjetujemo vam da se registrirate na stranici ili mobilnoj aplikaciji meridianbet.rs, ti preuzimaš bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i počnite rješavati zadatke kako biste osvojili kartu za Katar!

Pridružite se natjecanju, pratite dnevne izazove i skupljajte bodove koji vas vode u Katar!

Bilo da ste ljubitelj automata ili sportskog klađenja – dobrodošli ste jer Meridian je za svakoga pripremio fantastične izazove!

Saznajte više o natječaju OVDJEa do tada – Registar, preuzimanje datoteka bonus i spremni ste!


www.sportskacentrala.com