back to top

Klađenje na konje

Kao i svaki sport, klađenje na konje ima svoja pravila.

Ukoliko kladioničar stvarno želi zaraditi od klađenja na trke konja, onda treba da uzme u obzir ova zlatna pravila za klađenje na konje

Mnogi ne žele da priznaju ali prilikom klađenja je potrebna određena strategija klađenja da bismo mogli zaraditi i isplatiti novac iz online kladionice.

Ne postoje prečice koje će učiniti da se novac osvoji, jer treba uzeti u obzir da kladioničarske kuće ulažu dosta vremena da one uzimaju novac od igrača, a ne igrači od njih.

pravila klađenja na konje
Klađenje na konje

Pravila za klađenje na konje

Na samom početku klađenja potrebno je znati koliko će trka trajati i da li će konj na kojeg se misli kladiti moći izdržati to. Evo šta trebate uraditi da biste bili sigurni da imate ove zlata vrijedne informacije vezane za klađenje na konje:

 • Gledanje i proučavanje što više konjskih trka
 • Potrebno je posmatrati sve konje u trci, a ne samo odabranog

Nikad ne treba potcjenjivati emotivne i psihološke osjećaje u toku klađenja. Ako se raspoloženje mijenja, gubici će se teško podnijeti.Zato budite oprezni i držite se ovih pravila koje ćete danas saznati!

 • Najveće opklade neka budu između juna i septembra kada je zemlja još uvijek čvrsta
 • Poznati džokeji uglavnom pobjeđuju pa je potrebno znati ko su oni

Novine i internet portali se ponekad trebaju ignorisati jer ne daju uvijek jasnu sliku o tome kakvo je stanje konja ili džokeja, da li se promijenio trener ili se desila neka povreda. Zato je najbolje da pratite specijaliziovane facebook i telegram grupe na ovu temu.

Prije početka trke savjetuje se da se gleda kako konji startaju jer se tu može naučiti mnoštvo pozitivnih i negativnih strana kako koje vrste podnose različite podloge. Realno, danas je to malo teže ostvariti jer se klađenje na konje uglavnom putem online kladionica.

zlatna pravila za klađenje na konje
Klađenje na konje

Savjeti za klađenje na konjske utrke

Savjetuje se da se stavi određen iznos novca, koji kasnije neće prouzrokovati štetu kladioničaru.

 • Ako postoji mjesečni magazin na ovu temu, savjetuje se da se pretplati na njega
 • Na različitim sajtovima postoje informacije vezane za trke konja, koje su pouzdanije od onih u novinama
 • Ako se kladi preko interneta savjetuje se otvaranje računa u nekoliko kladioničarskih kuća kako bi se zarada uvećala.

Predlaže se razmišljanje slično ljudima iz kladioničarskih kuća. Kada se sastavi opklada treba biti realan prema sebi i procijeniti da li će ona biti uspješna ili ne.

klađenje na konje
Klađenje na konje

Savjetuje se slušanje i čitanje svih intervjua koji su rađeni sa trenerima, jer oni ponekad otkriju i neke specifikacije vezane za konje.

 • Klađenje na konja za kojeg postoji velika vjerovatnoća da će pobijediti.
 • Savjetuje se praćenje rada konja i njegovog okreta noge.
 • Težina konja je jako bitna.

Ovih nekoliko pravila će pomoći igraču da osvoji novac kladeći se na konjske trke. Bilo da su one uživo ili onlajn praćene. Preporučujemo vam da pročitate i tekstove ispod.

Klađenje na konje je popularna aktivnost koja privlači mnoge ljude širom sveta. Postoje brojni razlozi zašto ljudi uživaju u klađenju na konje, a u nastavku ćemo istražiti tri ključna faktora koji doprinose ovoj privlačnosti.

 1. Uzbudljiva trkaća atmosfera: Kada se radi o klađenju na konje, uživanje uzbudljive trkaća atmosfere je neizbežno. Svečano ozračje, zvuci kopita koji se odbijaju od tla, trkači u jahaćim sedlima koji se nadmeću za prvo mesto – sve to stvara uzbuđenje i adrenalin koji privlače mnoge ljude. Kako se konji trkaju prema cilju, uzbuđenje raste, a klađenje na konje pruža dodatni element napetosti i očekivanja. Ova jedinstvena atmosfera trkaćih događaja često je neodoljiva za ljubitelje klađenja na konje.
 2. Analitički aspekt i strategija: Klađenje na konje nije samo puko oslanjanje na sreću. Mnogi ljubitelji ovog hobija uživaju u analiziranju prethodnih rezultata konja, proučavanju statistika i formi, kao i pravilnom procenjivanju šansi svakog konja na trci. Postoji čitav spektar strategija koje ljubitelji klađenja koriste kako bi pokušali predvideti ishod trka. Ovaj analitički aspekt klađenja na konje pruža dodatnu dimenziju uživanja, a uspeh na klađenju donosi zadovoljstvo ostvareno putem vlastitog znanja i proračuna.
 3. Potencijal za dobitak: Klađenje na konje takođe pruža mogućnost za finansijski dobitak. Ova mogućnost da se ostvare profiti putem pravilnih predviđanja rezultata konjskih trka privlači mnoge ljude. Pobeda na klađenju može doneti ne samo materijalne dobitke, već i osećaj zadovoljstva i uspeha. Mogućnost da se pretvori pasija i interesovanje za konje u finansijski prosperitet predstavlja dodatnu motivaciju za ljude da se upuste u klađenje na konje.

PREPORUKA